Rólunk

Szlovákiai cég vagyunk, évek óta sikeresen működünk a network marketing világában. 2023-ban ismerkedtünk meg a mikromobilitás 2 lelkes magyarországi képviselőjével, akik a Wer MAMBA márkanév tulajdonosai. Dinamikusan fejlődő cégük az elmúlt 3 év alatt országos lefedettségű viszonteladói és szervizpartneri hálózatot épített ki, több ezer elégedett eroller felhasználóval. Határon túli terjeszkedésük részeként örömmel vállaltuk a szlovák és cseh márkaképviseletet. A WeR MAMBA egy olyan csapatból álló elhivatott közösség, amely elkötelezett az elektromos mobilitás forradalmának terjesztése és támogatása iránt. Várjuk szeretettel elégedett vásárlóink között, hogy felfedezze az elektromos mobilitás világát, és részese lehessen a jövő mobilitásának megvalósításában.

 

Mit kínálunk:
1. Széles Mamba Termékpaletta: Üzletünk büszkén kínálja a Mamba márkához tartozó széles választékot, beleértve a kiváló minőségű elektromos rollereket, kerékpárokat és kiegészítőket. A választékunk folyamatosan frissül, hogy mindig a legújabb és legfejlettebb termékeket kínálhassuk ügyfeleinknek.
2. Szakértői Tanácsadás: Célunk nem csupán termékek értékesítése, hanem az elektromos mobilitás világának megismertetése és megértetése is. Képzett szakértőink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb eszközt, és válaszoljanak minden kérdésre.
3. Szerviz: Igény esetén tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy eszközei mindig a legjobb állapotban legyenek. Bármilyen problémával forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy eszközei újra zavartalanul működjenek.
4. Elkötelezettség a Fenntarthatóság Iránt: Hiszünk abban, hogy az elektromos mobilitás nemcsak kényelmes és innovatív, hanem segít a környezetvédelemben is. Ezért a WeR MAMBA elkötelezte magát a fenntarthatóság és a zöld mobilitás elősegítése mellett.

 

A márkáról:
Nagy Zsombor és Varga Martin vagyunk, az alapítók. 2019-ben hoztuk létre a WeR Mamba brandet. Egy párizsi nyaralás után jött az ötlet, hogy e-rollerekkel akarunk foglalkozni. Sok-sok roller tesztelése után találtuk meg jelenlegi gyártónkat, aki a rolleres világpiac egyik legnagyobb szereplője.
Szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a nagykereskedelemre, célunk a dinamikus fejlődés. Ezt a növekedést úgy gondoljuk, a megfelelő partneri együttműködésekkel érhetjük el. Sikereinkhez hozzájárult, hogy befektetést kaptunk 2021-ben, az RTL Cápák között című műsorában. Ennek köszönhetően megtizennégyszereztük az árbevételünket, partnereink és eladásaink száma tízszeresére nőtt, illetve termékpalettánk is megduplázódott.

Ők már minket választottak

Global Payments
Visa
Mastercard
Maestro
Cart

A bevásárló kosara jelenleg üres

View products