Az e-roller, mint üzlet?

Az elkövetkező évek felkapott üzlete lehet az elektromos rollerek béreltetése.

Egyszerű, kevés indulótőkét igénylő, szinte bárhol jól működtethető és nem utolsó sorban hamar megtérülő, majd jövedelmező üzleti ötlet napjainkban. Legyen ez Pozsony környéke, Kassa vagy vidéki nagy és kisvárosok, esetleg turisztikai falvak, de igazából a kreativitásunkon múlik, mit kezdünk a rollerekkel.

“A szolgáltatások és ötletek világában a jó üzlet az, ha valami élményt tudsz nyújtani úgy, hogy élvezed amit csinálsz és azt a fogyasztóid még jobban élvezik nálad.”

Nézzük mi is kell ahhoz, hogy egy rollerkölcsönzőt üzemeltess:

Kell egy vállalkozási forma, legegyszerűbb egy egyéni vállalkozás, amit akár otthonról is elintézhetünk az internet segítségével. Szükség lesz a helyi igények felmérésére és ennek fejében a megfelelő mennyiségű elektromos roller vásárlására. Kelleni fog egy hely, ahol tárolni és tölteni lehet a guruló állományunkat, jó ha van legalább 10-15 db konnektor (ez egy hosszabbítóval könnyen kivitelezhető).

Mégis milyen roller alkalmas béreltetésre?

Mindenképp a jobb minőség felé kell kacsintgatni, mivel nem vagyunk előrébb azzal, ha hetente kiesik az üzletből 1-2 e-roller, valami meghibásodás miatt. Megkönnyíti a dolgunkat, ha a roller kiszedhető akkumulátorral rendelkezik, amely egy töltéssel meg tud tenni minimum 30 km-t, nagyobb 10 inch átmérőjű kerekeken és különböző biztonsági funkciók is elérhetőek rajta. Fontos a roller jó anyaghasználata, hiszen leendő kuncsaftjaink nem fognak úgy vigyázni a rollerünkre, mintha az a sajátjuk lenne. 400-700 euró körül már kapunk jó minőségű rollereket, melyek alkalmasak lehetnek béreltetésre és megfelelő alkatrész utánpótlással bírnak. (link a blog végén)

A modern világban szinte minden az elektromos rollerek mellett szól. Az utóbbi időben igen csak enyhe telek voltak, ennek következtében béreltetésünk akár egész évben jövedelmező lehet. A szezon márciustól október végéig tart, de ha szép az idő, miért ne lehetne egy téli napon is bérelni egy ilyen eszközt?

Sokan vannak, akik elgurulgatnának a környéken néha, de ezért a pár alkalomért nem vesznek egy ilyen elektromos eszközt, inkább bérelnének egyet. Ez egy kiváló családi program lehet, vagy akár valaki egy sietős napján bármikor élhetne a kölcsönző által nyújtott lehetőségekkel.

Ez egy trendi eszköz, ami nem egy kifutó divat, hanem egy funkcionális eszköz. Kiszolgálja a hétköznapi közlekedéshez szükséges igényeinket és céljainkat. Amennyiben még nincs a környékeden E-Roller kölcsönző, akkor legyél TE, aki megvalósítja.

Ajánlott roller link: https://wermamba.sk/hu/shop/elektromos-rollerek-hu/mamba-phantom/

Ha kérdésed van a béreltetéssel kapcsolatban, vagy belevágnál az üzletbe és egyedi konstrukciókat, illetve árajánlatot szeretnél, akkor írj az info@wermamba.sk email címre egy üzenetet. Biztosan kitalálunk közösen valamit.

Global Payments
Visa
Mastercard
Maestro
Cart

A bevásárló kosara jelenleg üres

View products