Rolleres vagy? Tuningolj e-rollert!

Hogyan és miként lehetséges ez, ki csinál ilyet?

Az elektromos rollerek térnyerésének köszönhetően a különböző kiegészítők és biztonsági alkatrészek is elérhetővé váltak az elektromos rollerekhez. Sok típus létezik, de valamilyen kiegészítőt mindegyikhez lehet találni. Jó példa erre a Monorim Magyarország (www.monorim.hu), akik a leggyakoribb Xiaomi és Segway rollerekhez való, tökéletesen kidolgozott szerkezeteket értékesítenek és szerelnek fel a szomszédunkban.

A rollert ugyanazon okból kifolyólag érdemes tuningolni, mint egy akármilyen másik járművet, hogy jobb legyen és jobban nézzen ki. Esetleg egy jobb lengéscsillapítás, nagyobb teljesítmény, nagyobb kerekek, kis plusz kiegészítők, led és matricázás. Nem, nem autóról beszélünk, hanem e-rollerről.

Az alábbi képen mutatnánk be, miről is lenne szó:

Megnyerő igaz?

Ez mind szép és jó, de ha valakinek nincsen affinitása beszerelni ezeket az eszközöket, ki végzi ezt el nekünk? Merülhet fel benned a kérdés jogosan.

Egy mágus, még pedig az e-rollerek mágusa foglalkozik ezzel Budapesten, a Kövirózsa 8. szám alatt lévő üzletben (www.rollermagus.hu). Tulajdonképpen legyen bármilyen e-rollered, ha meghibásodik, vagy esetleg saját rollert „építtetnél”, mindenre van valami megoldása és ötlete.

“Álmodd meg, és ha megvalósítható, megcsináljuk” Roller Mágus

Kétfajta érzést különböztetünk meg, amikor egy roller tuningolásáról, vagy szervizeléséről beszélünk. Az egyik az a bizonyos „még egy kicsit jobb lehetne” érzés. Ez nem egy rossz dolog, vásárolunk ezt azt a Monorimnál vagy a Roller Mágusnál. Ha van hozzá affinitásunk és kedvünk, akkor beépíthetjük magunknak, vagy esetleg be is építtethetjük.

A másik „a már csak jobb lehet” érzés. Ez már nem túl kellemes, mivel valami nem jó a kis szeretett gépünkkel. A legtöbben nem fordítanak időt a javíttatásra és a további kiegészítők vásárlására, hogy következőleg a hiba ne jöjjön újra elő.

Hagyják az egészet, majd lesz valahogy.

A tapasztalat az, hogy inkább jobb előre gondolkodni és rákölteni a rollerünkre pár 15-50 eurót, mint később balesetet szenvedni, például egy kormánytörés miatt.

Tehát, ha kicsit fejlesztenél és egy menőbb konstrukcióra vágysz, vagy javítás kell, keresd fel a fent említett szakértőket. Garantáltan minőséget és szakértelmet biztosítanak. Az e-rollerre költeni nem elvesztegetett pénz. Mint már sok helyen az említve van, az e-roller nem egy kimenő divat , ez a jövő. Fektess a jövődbe, a kényelmedbe és a biztonságodba!

Global Payments
Visa
Mastercard
Maestro
Cart

A bevásárló kosara jelenleg üres

View products